Mi foto
Dos tipos de visitas a la bodega: VISITA SIN CONCERTAR, solo tienes que llamarnos al 608843376 o al 977828215, es visita gratuita, que incluye visita comentada a la bodega y cata de cuatro vinos. ----- Si además quereis visitar las viñas, tenemos una segunda opción de visita, con visita al viñedo histórico de la familia, visita a la bodega, cata de cuatro vinos y pica pica de pan con embutidos y quesos (Obsequio promocional de la bodega para acompañar los vinos)- esta segunda opción de visita vale 8 euros persona.

lunes, 24 de octubre de 2011

EVOLUCION DE NUESTRO ROSADO 2011 -

ROSAT:
Primera fase:
-FA (Fermentació alcohòlica), 992 acabada!
Color: Rubí fosc. Brillant, molt brillant. Una mica estrany tot i que pot ser que degut al varietat i la maduresa les quatre hores de maceració, hagin estat massa.
Aromes: fruites vermelles, gerds, maduixes molt madures i inclús algunes compotes. No passa desapercebut que és un Priorat, alcohol. Tot i que no en excés.
Tast: Entrada molt dolça, acompanyada d’una molt bona acidesa. Càlid i golós. Tot i que encara persisteix una mica de carboni.

Segona fase:
-FA, 999!
Color: cirera. Intensitat mitja. És complementarà molt bé amb la primera fase. Ja que s’equilibrarà.
Aromes: És nota una lleugera presència de fusta (ja que a passat més temps que la F1). Agradable. Tornem a trobar aromes fruitals dolcencs en nas,madurs.
... Tast: Notes dolces, inacabat, ja que hi ha molta presència de carboni, hi dificulta el tast.

Demà trasbals de F1, separant baixos i fangs i sulfitació a dosis mínima. A finals de setmana quan la F2 hagi acabat ús comento.

(Notas de la enóloga de la bodega Ingrid Castillo)

No hay comentarios:

1.colores de la viña

1.colores de la viña

2.colores del a viña

2.colores del a viña

3.colores de la viña

3.colores de la viña

4.colores de la viña

4.colores de la viña

5.colores de la viña

5.colores de la viña

colores espectaculares

colores espectaculares

color del otoño

color del otoño