Mi foto
Dos tipos de visitas a la bodega: VISITA SIN CONCERTAR, solo tienes que llamarnos al 608843376 o al 977828215, es visita gratuita, que incluye visita comentada a la bodega y cata de cuatro vinos. ----- Si además quereis visitar las viñas, tenemos una segunda opción de visita, con visita al viñedo histórico de la familia, visita a la bodega, cata de cuatro vinos y pica pica de pan con embutidos y quesos (Obsequio promocional de la bodega para acompañar los vinos)- esta segunda opción de visita vale 8 euros persona.

sábado, 3 de febrero de 2007

NEUS CATALÀ, CATALANA DE L´ANY

L´altre dia algú, molt relacionat en aquest món del vi, em va preguntar perquè no escrivia en català en aquest blog.
Bé, la raó és molt senzilla, jo escric sovint en castellà des de l´infantesa, i menys en català, faig faltes en català i la veritat, és horrorós.
Llegeixo molt en català, però més en castellà.
Parlo molt més en català que en castellà i penso empleant les dues llengües, però més el català.

Sóc catalana de cor, i de ànima. Estic rodejada de catalanistes acérrims, i potser la més freda en aquestos temes sóc jo, que darrerament no crec massa en colors ni ideologies.
El que si és cert és que me n´alegro de tot cor que aquesta senyora, republicana, demócrata i ferma, a més Prioratina, dels Guiamets, per neixament, hagi estat guanyadorà d´aquest galardó.

Es l´estil de dones amb les que em sento plenament identificada. Davant l´adversitat i el mal cor d´alguns éssers humans, les dones de vegades demostren que la fotalesa no és questió de muscles ni de cataplines(Amb perdó de la parauleta, malsonant), és una questió de resisténcia i sabiduria conreades des de l´optimisme irreverent, de qui no te res més que perdre que la propia vida, i fins i tot aquesta, la donaria de bón grat per una gran causa.

Felicitats SRA. NEUS.
(Perdoneu les faltes)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Soy de la opinión de hablar otras lenguas y la catalana es maravillosa. Serrat, Llach, Raimon todo eso es un tesoro (ya se que Raimon es valenciano) pero es todo tan parejo, tan universal.
Felicitats

http://unacopadeshirazparaerichfromm.blogspot.com/

Vinos artesanales dijo...

Saber idiomas es amar a la gente,
es sumar no dividir.

Ojalá pudiéramos expresarnos en tantas lenguas como interlocutores hay, el idoma es la llave al corazón.
Yo soy una nulidad, realmente, y solo domino el catalán, a un nivel bueno, el castellano, también bueno, o quizás algo mejor.

Poder leer Tirant lo blanc en català, o poder leer a Antonio Machado en castellano, o a Espriu en Català, o a García Lorca en castellano ...

1.colores de la viña

1.colores de la viña

2.colores del a viña

2.colores del a viña

3.colores de la viña

3.colores de la viña

4.colores de la viña

4.colores de la viña

5.colores de la viña

5.colores de la viña

colores espectaculares

colores espectaculares

color del otoño

color del otoño