Mi foto
Dos tipos de visitas a la bodega: VISITA SIN CONCERTAR, solo tienes que llamarnos al 608843376 o al 977828215, es visita gratuita, que incluye visita comentada a la bodega y cata de cuatro vinos. ----- Si además quereis visitar las viñas, tenemos una segunda opción de visita, con visita al viñedo histórico de la familia, visita a la bodega, cata de cuatro vinos y pica pica de pan con embutidos y quesos (Obsequio promocional de la bodega para acompañar los vinos)- esta segunda opción de visita vale 8 euros persona.

miércoles, 29 de agosto de 2012

LA OPCIÓ MÉS BARATA I DISTRETA I SOBRETOT MÉS ORIGINAL PER OFERIR ALS TEUS EMPLEATS AQUEST NADAL -

Reunions d´empresa per NADAL, organitzem reunions d´empresa al celler amb excursions a la vinya incloses, l´opció més asequible de fer un regal als empreats per Nadal i assolir l´ambient distés i divertit necessari per a la bona germanor. Podeu reservar-les per a tot el mes de dessembre. Excursió de tres hores que inclou excursió a les vinyes, xerrada sobre viticultura, cata al celler de tres vins
 del celler i pà amb tomàquet amb embutits variats i formatges variats, només 10 euros persona, grups grans- tan sols 8 euros persona.
DONAR AL TEUS EMPLEATS una alternativa als aburrits sopars o dinars d´empresa i tan cars en época de crisis, per nadal, té una alternativa, i l´alternativa es diu: CLOS DOMINIC.
Per estricte ordre de reserva.
teléfon 977828215 o bé 608843376.

No hay comentarios:

1.colores de la viña

1.colores de la viña

2.colores del a viña

2.colores del a viña

3.colores de la viña

3.colores de la viña

4.colores de la viña

4.colores de la viña

5.colores de la viña

5.colores de la viña

colores espectaculares

colores espectaculares

color del otoño

color del otoño