Mi foto
Dos tipos de visitas a la bodega: VISITA SIN CONCERTAR, solo tienes que llamarnos al 608843376 o al 977828215, es visita gratuita, que incluye visita comentada a la bodega y cata de cuatro vinos. ----- Si además quereis visitar las viñas, tenemos una segunda opción de visita, con visita al viñedo histórico de la familia, visita a la bodega, cata de cuatro vinos y pica pica de pan con embutidos y quesos (Obsequio promocional de la bodega para acompañar los vinos)- esta segunda opción de visita vale 8 euros persona.

sábado, 21 de enero de 2012

VOLEU EXPLICAR ALS VOSTRES AMIC QUE HEU CATAT UN DELS GRAN VINS D´ESPANYA

Si???
Donc només teniu que venir al Priorat i tan sols per 8 euros catareu, entre altres, el CLOS DOMINIC VINYES ALTES, un dels vins més premiats al llarg dels 10 darrers anys, amb puntuacions de 93,94 i 95 punts per part del crític de vins més prestigiós del món, el senyor R. Parker, o per exemple, amb 5 estrelles màxima puntuació de la prestigiosa revista DECANTER.


No us ho creieu? doncs busqueu als cercadors google, o bé les notes de cata i crítiques a la prestigiosa pàgina web amb llengua espanyola http://www.verema.com/ CLOS DOMINIC VINYES ALTES.

Ja podeu pressumir de visita i de cata de vins després, i només per 8 euros. Qui dóna més?
L, enoturisme de luxe a preu de la gent que estimem.


Fent el pa amb tomàquet per el primer torn de visites, com el de fa 50 anys, com el d´abans: PA DE POBLE, tomàquets d´enramar de casa secats a les golfes (Un gust que la gent de ciutat i tomàquets de supermercat no recorda de fa anys), i força oli de casa d´oliva i la seva sal. Fa una olor la plàtera -safata de pa amb tomàquet que m, arriba fins aquí. Com quan érem petits.

No hay comentarios:

1.colores de la viña

1.colores de la viña

2.colores del a viña

2.colores del a viña

3.colores de la viña

3.colores de la viña

4.colores de la viña

4.colores de la viña

5.colores de la viña

5.colores de la viña

colores espectaculares

colores espectaculares

color del otoño

color del otoño