Mi foto
Dos tipos de visitas a la bodega: VISITA SIN CONCERTAR, solo tienes que llamarnos al 608843376 o al 977828215, es visita gratuita, que incluye visita comentada a la bodega y cata de cuatro vinos. ----- Si además quereis visitar las viñas, tenemos una segunda opción de visita, con visita al viñedo histórico de la familia, visita a la bodega, cata de cuatro vinos y pica pica de pan con embutidos y quesos (Obsequio promocional de la bodega para acompañar los vinos)- esta segunda opción de visita vale 8 euros persona.

miércoles, 6 de noviembre de 2013

VOLEM REGALAR-TE

Ens agrada regalar, per aixó tots aquells que durant el TASTA PORRERA comprin tres ampolles o més de CLOS DOMINIC, només ens han de dur el tiquet de compra i ensenyar-nos les ampolles al nostre stand, aquest dissapte dia 9. Li segellarem el tiquet. Amb aquest tiquet segellat podrán venir qualsevol cap de semana a fer una visita enoturística complerta gratuita per a dos persones. (A realitzar a partir del dia 16 de noviembre i validessa durant 6 messos).
 
  •  Per tenir dret a aquest regal, es imprescindible portar-nos el tiquet de compra al stand i ensenyar-nos les ampolles. Gràcies.
     
Aquesta promoció és només vàlida per les compres que es realitzin durant la fira TASTA PORRERA, al punt de venda de la fira.
 
EL TASTA PORRERA ES CELEBRARÀ AQUEST CAP DE SETMANA, DIA 9 DE NOVEMBRE A LES 11 DEL MATÍ A PORRERA
INFORMACIÓ
 

No hay comentarios:

1.colores de la viña

1.colores de la viña

2.colores del a viña

2.colores del a viña

3.colores de la viña

3.colores de la viña

4.colores de la viña

4.colores de la viña

5.colores de la viña

5.colores de la viña

colores espectaculares

colores espectaculares

color del otoño

color del otoño