Mi foto
Dos tipos de visitas a la bodega: VISITA SIN CONCERTAR, solo tienes que llamarnos al 608843376 o al 977828215, es visita gratuita, que incluye visita comentada a la bodega y cata de cuatro vinos. ----- Si además quereis visitar las viñas, tenemos una segunda opción de visita, con visita al viñedo histórico de la familia, visita a la bodega, cata de cuatro vinos y pica pica de pan con embutidos y quesos (Obsequio promocional de la bodega para acompañar los vinos)- esta segunda opción de visita vale 8 euros persona.

viernes, 17 de octubre de 2008

COMUNICADO OFICIAL DE LA FIESTA MAYOR, TAST ESPECIAL DE TODOS LOS VINOS DE PORRERA Y VENDA TAMBIEN ESPECIAL

TASTA PORRERA
El dissabte dia 8 de novembre, en el marc de la Festa Major de Porrera, l’Ajuntament, els cellers, les entitats i els restauradors del poble oferiran públicament i popular el primer tast de vins on hi seran representats tots els productors del municipi , amb la possibilitat única de degustar-ne una mostra de cada celler. També hi haurà una exposició de tots els vins que s’hi elaboren i un punt de venda especial. L’acte se celebrarà a la plaça de Catalunya, entre les 11 h i les 13 h.
Després d’aquest tast popular, restauradors del municipi prepararan per a la seva degustació una mostra de cuina tradicional. Al mateix temps, es farà una jornada de portes obertes als cellers i es podran visitar els espais, on es realitza la màgia d’aquests vins tan apreciats arreu del món.
La festa continuarà amb ball i gresca.
L’endemà a primera hora del matí es farà el repartiment de coques, una tradició centenària en què els més menuts i no tan menuts recorren els carrers oferint coques als veïns de Porrera.
Per a més informació us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament de Porrera.
Tel. 977 828 003 aj.porrera@altanet.org
Adjunt programa de la Festa Major.
DIVENDRES 7 DE NOVEMBRE
20:00 A la Pl. de l’Ajuntament Pregó de Festa Major.
20:30 Correfocs
22:30 Bingo al Casal
24:00 Disco Mòbil

DISSABTE 8 DE NOVEMBRE
10:00 Tast de vins i visita guiada pels cellers de Porrera.
11:00 Parc Infantil
17:00 Exposició de fotografies
19:30 Ball de tarda
21:00 Sopar de Càtering
22:30 Ball i després Disco Mòbil

DIUMENGE 9 DE NOVEMBRE
09:30 “Repartiment de Coques” acompanyats per la “COLLA DE GEGANTS I GRALLERS DE PORRERA”, a continuació, xocolatada al Casal per a tots els participants.
12:30 Celebració Missa Major amb honor al patró Sant Francesc d’Assís, amb les tradicionals ofrenes de fruits que fan els nens i nenes del poble.
15:30 Partit de futbol
18:30 Espectacle d’ombres, dansa i màgia

DILLUNS 10 DE NOVEMBRE
10:30 Esmorzar a la Plaça Catalunya
11:30 Cucanyes
17:00 Pel·lícula infantil


______________________________________________________________________


Este de arriba es el comunicado oficial del ayuntamiento de Porrera a la prensa, sobre las actividades del día 8 de Novciembre y en especial la fiesta mayor, si os puedo decir que los 13 cellers de Porrera, expondran sus vinos, para que os podais hacer una buena idea de esta cata de pueblo. Además, en la misma tienda y a través de la organización- conjuntada entre ayuntamiento y bodegas- la misma tienda VINUM, al lado del tast, se ofrecerán todos los vinos a precios, muy muy muy festivos, se habla de un 20% por debajo, como mínimo, aunque ésto os lo cuento yo a título personal, poque bien es cierto, que no se trata de otra cosa que de Y SOLO POR UN DIA, ofrecer a todo el mundo, y aquí queremos sobretodor primar a nuestros vecinos y amigos, un motivo más para que se lo pasen bien a nuestro lado.

No hay comentarios:

1.colores de la viña

1.colores de la viña

2.colores del a viña

2.colores del a viña

3.colores de la viña

3.colores de la viña

4.colores de la viña

4.colores de la viña

5.colores de la viña

5.colores de la viña

colores espectaculares

colores espectaculares

color del otoño

color del otoño